Gummiband rusta

Gummiband med handtag 120 cm Medium Gummi – Rusta

Gummiband med handtag 120 cm Medium Gummi – Fritid – Rusta.com

Gummiband med handtag 120 cm Medium Gummi. 7990. (99:90). Rusta Club. Endast i varuhus · Kettlebell 16 kg Gjutjärn/Neopren. 439.-. (549:-) Rusta Club.

Gummiband med krafiga handtag och ett följsamt, behagligt motstånd. För enkel, smidig och mångsidig träning av hela kroppen. Finns med 3 olika motstånd.

Powerband 208 cm – Fritid – Rusta.com

Spännband Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring.

Gummiband för mångsidig och skonsam träning, stretching och rehabilitering där du själv kan styra styrkan/belastningen. Passar även perfekt som assistans i chins eller pull-ups.

Träning – Rusta

Träning – Rusta

Slipp gym och omklädningsrum genom att träna hemma där du känner dig trygg. Vi har massor av prisvärda träningsredskap som underlättar din hemmatränin…

Gummiband med handtag 120 cm Hard Gummi – Rusta

Gummiband med handtag 120 cm Hard Gummi – Fritid – Rusta.com

Gummiband med krafiga handtag och ett följsamt, behagligt motstånd. För enkel, smidig och mångsidig träning av hela kroppen. Finns med 3 olika motstånd.

Gummiband Fancy Loops 5000 st TPE – Rusta

Gummiband Fancy Loops 5000 st TPE – Kreativa leksaker – Rusta.com

Gummisnoddar i en massa härliga färger som kan användas till bland annat tillverkning av fina armband och hårsnoddar. Snoddarna kommer i en praktisk hink som förenklar förvaring.

Träningsband 150 cm – Yoga & wellness – Rusta.com

För skonsam träning, stretching och rehabilitering av olika muskelgrupper. Du kan själv anpassa motståndet efter din egen nivå och olika muskler. Motstånd 10–35 kg.

Miniträningsband 3 -pack – Yoga & wellness – Rusta.com

Multifunktionellt redskap för träning av både över- och underkropp. Passar såväl sjukgymnastik och rehab som yoga och styrketräning. Använd motstånd för en varierad träning.

Träningsband i textil 3 -pack – Fritid – Rusta.com

Träna skonsamt och mångsidigt med ett träningsband i textil. Använd för styrketräning, stretching eller rehabilitering. Med anti slip-remsor som ger ett stadigt grepp vid övningarna. Säljs i 3-pack med varierande motstånd. Lätt: 10–20 kg, mellan: 20–35 kg och hårt: 35–55 kg.

Spännband – Jula

Spännband Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Välkommen till Jula!

Keywords: gummiband rusta, rusta gummiband