Ikea hållbarhet

Vår hållbarhetsstrategi – IKEA

Små förändringar kan göra stor skillnad. Vi vill inspirera så många människor som möjligt att leva enklare, på mindre resurser och till ett lågt pris.

Ta reda på hur IKEA gör sitt för att ta itu med klimatförändringar, ohållbar konsumtion och ojämlikhet genom att strategiskt inrikta oss på tre huvudområden.

Varje förändring räknas – IKEA

Hur arbetar IKEA med hållbarhet? Vi vill skapa en bättre vardag för de många människorna utan att det sker på bekostnad av vår planet eller framtida …

Vi vill inspirera så många människor som möjligt att leva enklare, på mindre resurser och till ett lågt pris. Små förändringar gör stor skillnad och varje förändring räknas.

Hur arbetar IKEA med hållbarhet?

Hur arbetar IKEA med hållbarhet? – IKEA Sverige

Se hur vi minskar vårt klimatavtryck genom att hitta bättre sätt att anskaffa våra råvaror, driva vår verksamhet och utveckla nya produkter och tjänster.

Sverige – Vi vill skapa en bättre vardag för de många människorna utan att det sker på bekostnad av vår planet eller framtida generationer. För att lyckas med d

Arbeta för klimat och miljö – IKEA

Gå med i IKEA Family. Ge dina idéer nytt liv med erbjudanden, inspiration och massor av aktiviteter i våra varuhus – helt …

Se hur vi minskar vårt klimatavtryck genom att hitta bättre sätt att anskaffa våra råvaror, driva vår verksamhet och utveckla nya produkter och tjänster.

IKEA är utsett till Sveriges mest hållbara varumärke

IKEA är utsett till Sveriges mest hållbara varumärke – IKEA

29 apr. 2019 — Namn: Caroline Reid. Gör: Ansvarig för hållbar utveckling vid Ikea Range & Supply Ikea. Favoritmaterial: “Jag är fascinerad av textil.

Om man frågar konsumenterna är IKEA bäst på hållbarhet. Ännu en gång hamnar varumärket på första plats på Sustainable Brand Index som är Europas största varumärkesstudie om hållbarhet.

IKEA hållbarhetsrapport – på väg mot klimatmålen 2030

IKEA hållbarhetsrapport – på väg mot klimatmålen 2030 – IKEA

Bland hållbarhetsresultaten finns förbättringar i värdekedjan som lett till att IKEAs klimatfotavtryck minskat ytterligare, lanseringen av ett online-verktyg för cirkulära design-principer och ett stort kliv mot målet att endast använda förnybar energi.

HÅLLBAR serie – IKEA

HÅLLBAR serie – IKEA

HÅLLBAR serie

IKEA öppnar hållbarhetsbutiker för att hjälpa fler att leva ett …

IKEA öppnar hållbarhetsbutiker för att hjälpa fler att leva ett mer hållbart liv hemma  | IKEA

Nu öppnar Ingka Group* hållbarhetsbutiker på alla sina varuhus i Sverige. En satsning på tips kring vad du konkret kan göra för att leva ett mer hållbart liv hemma. I de nya butikerna erbjuder IKEA inspiration och information samt presenterar produkter och tjänster som visar att hållbarhet kan vara både prisvärt och attraktivt.

Ikea ses som Sveriges mest hållbara företag – Resume

Ikea ses som Sveriges mest hållbara företag – Resumé

För andra året i rad toppar Ikea Sustainable brand index. Enligt undersökningen kopplar kunderna ihop möbeljätten med cirkulär ekonomi och samhällsansvar.

Ikeas mål 2030 – bara använda förnybar eller återvunna material

Ikeas mål 2030 – bara använda förnybar eller återvunna material – Skogsindustrierna

Ikeas arbete med klimatfrågor och cirkulär ekonomi innebär målet att till 2030 bara använda förnybar eller återvunna material

Keywords: ikea hållbarhet, ikea miljömål