Ikea omtänksam

OMTÄNKSAM kollektion – IKEA

OMTÄNKSAM kollektion – IKEA

OMTÄNKSAM Skohorn, antracit. Ett stadigt skohorn av metall. Dessutom extra långt så att du slipper böja dig när det är dags att ta på skorna.

OMTÄNKSAM kollektion

OMTÄNKSAM Fåtölj, Gunnared mörkgrå – IKEA

OMTÄNKSAM Fåtölj, Gunnared mörkgrå Den här fåtöljen är enkel att ta sig i och ur, har hög rygg och svankstöd, fickor i armstödsskydden och vändbar sittdyna med tvättbar klädsel. En del av kollektionen OMTÄNKSAM – formgiven med omtanke. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

OMTÄNKSAM Stol, ljusgrå – IKEA

OMTÄNKSAM Stol, ljusgrå Stolsryggens form ger ett skönt stöd som gör att du sitter bekvämt och kan ta dig i och ur stolen med hjälp av armarna. En del av kollektionen OMTÄNKSAM – för alla som behöver en hjälpande hand. Du sitter bekvämt tack vare stolens formade rygg och sits.

OMTÄNKSAM Fåtölj och fotpall, Gunnared mörkgrå – IKEA

OMTÄNKSAM Fåtölj och fotpall, Gunnared mörkgrå

OMTÄNKSAM Fotpall, vinklad, Gunnared mörkgrå – IKEA

OMTÄNKSAM Fotpall, vinklad, Gunnared mörkgrå Den här vinklade fotpallen bidrar till bättre blodcirkulation i trötta fötter och ben. Perfekt att kombinera med den matchande fåtöljen som också ingår i kollektionen OMTÄNKSAM – formgiven med omtanke. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

OMTÄNKSAM Stoldyna, Orrsta ljusgrå, Bredd: 40 cm – IKEA

OMTÄNKSAM Stoldyna, Orrsta ljusgrå, Bredd: 40 cm. Den här stoldynan är fylld med mjukt skum som formar sig efter din kropp och klädd med ett maskintvättbart tyg som håller dynan på plats. En del av kollektionen OMTÄNKSAM – formgiven med omtanke.

OMTÄNKSAM Skohorn, antracit – IKEA

OMTÄNKSAM Skohorn, antracit. Ett stadigt skohorn av metall. Dessutom extra långt så att du slipper böja dig när det är dags att ta på skorna.

OMTÄNKSAM Vas, ljusgrå, Höjd: 30 cm – IKEA

OMTÄNKSAM Vas, ljusgrå, Höjd: 30 cm. Formen på den här vasen gör den enkel att lyfta, bära och diska. Finns även i en mindre storlek och ingår i kollektionen OMTÄNKSAM – ergonomiska produkter formgivna med omtanke.

OMTÄNKSAM – för en enklare vardag | IKEA – Via TT

OMTÄNKSAM – för en enklare vardag | IKEA

Det finns tillfällen i livet när vi kan behöva lite extra stöd. Under 2017 lanserade vi OMTÄNKSAM sortiment med produkter som bidrar till en enklare, säkrare och mer självständig vardag för alla som behöver en hjälpande hand. Under hösten 2018 utökas sortimentet med nya formstarka produkter framtagna i samarbete med ergonomer, sjukgymnaster och forskare inom vården. Nyheterna: En av de nya möblerna i OMTÄNKSAM sortiment är 2-sitssoffan – högre än en vanlig soffa med upprätt sittställning och höga armstöd – vilket gör den enklare att ta sig i och ur. Den extra höga ryggen och de lösa kuddarna ger ett skönt stöd för hela kroppen. En liten och lätt fotpall till soffan eller fåtöljen kompletterar komforten – lätt att flytta med handtag på sidorna. I fickorna på sidan av fotpallen kan fjärrkontroll och andra småsaker förvaras. En annan formstark sittmöbel är OMTÄNKSAM pinnstol med bekämt formad rygg och sits i massivt lackat trä. Stolen är smidig att ta sig i och ur tack vare den höga breda

Keywords: ikea omtänksam, omtänksam ikea, ikea omtänksam bord