Ikea upplaga

UPPLAGA Servis 18 delar, vit – IKEA

UPPLAGA Servis 18 delar, vit.

UPPLAGA serie – IKEA

UPPLAGA serie – IKEA

UPPLAGA serie

UPPLAGA Tallrik, vit, 28 cm – IKEA

UPPLAGA Tallrik, vit – IKEA

UPPLAGA Tallrik, vit. Den mjuka volangkanten gör att den här serien sticker ut. Den är tillverkad i porslin och har en lantlig, rustik design.

UPPLAGA Assiett, vit, 22 cm – IKEA

UPPLAGA Assiett, vit – IKEA

UPPLAGA Assiett, vit.

UPPLAGA Djup tallrik, vit, 26 cm – IKEA

UPPLAGA Djup tallrik, vit – IKEA

UPPLAGA Djup tallrik, vit. Den mjuka volangkanten gör att den här serien sticker ut. Den är tillverkad i porslin och har en lantlig, rustik design.

UPPLAGA Mugg, vit, 35 cl – IKEA

UPPLAGA Mugg, vit – IKEA

UPPLAGA Mugg, vit. Den mjuka volangkanten gör att den här serien sticker ut. Den är tillverkad i porslin och har en lantlig, rustik design.

UPPLAGA 18-piece service, white – IKEA

UPPLAGA white, 18-piece service – IKEA

UPPLAGA white, 18-piece service. The soft ruffled edge makes this series stand out. It is made of porcelain and has a rural, rustic design. Go wholeheartedly all-in for the tradition – or mix and match UPPLAGA with other porcelain.

UPPLAGA Skål, vit, 16 cm – IKEA

UPPLAGA Skål, vit, 16 cm Den mjuka volangkanten gör att den här serien sticker ut. Den är tillverkad i porslin och har en lantlig, rustik design. Gå helhjärtat in för traditionen – eller mixa och matcha UPPLAGA med annat porslin.

UPPLAGA Serveringsskål, vit – IKEA

UPPLAGA Serveringsskål, vit. Den mjuka volangkanten gör att den här serien sticker ut. Den är tillverkad i porslin och har en lantlig, rustik design.

Keywords: ikea upplaga