Ikea vardagen

VARDAGEN serie – IKEA

VARDAGEN serie – IKEA

45 produkter i resultat · VARDAGEN Burk med lock, 1.9 l · VARDAGEN Rivjärn med handtag · VARDAGEN Bringare med gradering, 1.0 l · VARDAGEN Serveringsskål, 20 cm.

VARDAGEN serie

VARDAGEN serviser och glas – IKEA

VARDAGEN serviser och glas – IKEA

Fler varianterVARDAGEN. Glas, 31 cl, vit. VARDAGEN Glas, blå, 31 cl. VARDAGEN Glas, klarglas, 20 cl. VARDAGEN Glas, klarglas, 43 cl.

VARDAGEN serviser och glas

VARDAGEN Glas, klarglas, Höjd: 11 cm – IKEA

VARDAGEN Glas, klarglas, Höjd: 11 cm. Livet är en fest, som mest består av vardagar. Gör det bästa av dem genom att servera goda drycker i den här enkla, tidlösa glasserien.

VARDAGEN Tallrik, off-white, 26 cm – IKEA

VARDAGEN Tallrik, off-white, 26 cm.

VARDAGEN stekpannor och grytor i gjutjärn och … – IKEA

VARDAGEN stekpannor och grytor i gjutjärn och emaljerat stål – IKEA

VARDAGEN köksredskap

VARDAGEN Burk med lock, klarglas, Höjd: 9 cm – IKEA

VARDAGEN Burk med lock, klarglas, Höjd: 9 cm. Den genomskinliga burken gör det enkelt att hitta det du söker, oavsett var den är placerad. Du kan minska ditt matavfall genom att förvara dina torrvaror i en burk med tättslutande lock, eftersom maten då håller sig fräsch längre.

VARDAGEN Glas, klarglas, Höjd: 10 cm – IKEA

VARDAGEN Glas, klarglas, Höjd: 10 cm. Livet är en fest, som mest består av vardagar. Gör det bästa av dem genom att servera goda drycker i den här enkla, tidlösa glasserien.

VARDAGEN Burk med lock, klarglas, Höjd: 18 cm – IKEA

VARDAGEN Burk med lock, klarglas, Höjd: 18 cm. Den genomskinliga burken gör det enkelt att hitta det du söker, oavsett var den är placerad. Du kan minska ditt matavfall genom att förvara dina torrvaror i en burk med tättslutande lock, eftersom maten då håller sig fräsch längre.

VARDAGEN Stekpanna, kolstål, 28 cm – IKEA

VARDAGEN Stekpanna, kolstål, 28 cm Lika slitstark och tålig som en gjutjärnspanna, men gjord av kolstål som är ett lättare material. Med lite omsorg då och då håller den för generationer av matlagare. Fungerar på alla hällar – även induktionshäll. Två handtag gör det enklare att lyfta kärlet.

Keywords: ikea vardagen