Kolgrill rusta

Grilla traditionellt med en kolgrill – Rusta

Kollgrillar – Rusta

På Rusta hittar du kolgrillar, gasolgrillar, bordsgrillar, elgrillar och modulkök som du kan bygga ihop till ditt eget utekök. Välj den grill som pass…

På Rusta hittar du kolgrillar för entusiasten och nybörjaren – till riktiga superpriser! Bli grillmästare i ett nafs med den kolgrill som passar dig b…

Kolgrill Pampas XL – Trädgård – Rusta.com

En kolgrill är ofta lite billigare i inköp, medan gasolgrillen ger en lägre kostnad per grilltillfälle. Gasolgrillen blir snabbt varm, vilket passar den …

Detta är grillen för dig som gillar att bjuda på stora grillmiddagar! Denna grill har en stor grillgalleryta som gör att du enkelt kan grilla både familjens och gästernas måltider samtidigt. Grillens galler är i kraftigt gjutjärn vilket ger en bättre värmefördelning samt härliga grillränder till din mat. Denna grill har ett Gastronomy System galler vilket innebär att det finns flera olika insatser som kan ersätta det runda gallret i mitten. Använd en wokpanna eller stekpanna och laga allt från bacon och pannkakor till wok och paella direkt på grillen! Det är enkelt att öppna luckan för att smidigt fylla på med kol för direkt eller indirekt grillning. Grillen har ett höj och sänkbart kolfat med handtag som gör att du enkelt kan reglera värmen under grillningen. Sidobordet har krokar så att du smidigt kan hänga upp dina grillverktyg. Sidoborden är även hopfällbara för att praktiskt spara plats. Grillen kommer med varmhållningshylla, termometer, askuppsamlingsbricka, kapsylöppnare och två hjul för enkel förflyttning. Köp till grillöverdrag L för att skydda din grill när den inte används.

Kolgrill Classic FSC – Trädgård – Rusta.com

Kolgrill Classic FSC – Trädgård – Rusta.com

Denna kolgrill är perfekt för dig som vill ha en praktisk grill med många avställningsytor. Grillen lämpar sig för cirka 2–3 personer. Avställningsytorna är tillverkade i FSC märkt trä. Grillens lock samt grillskål är i emaljerat stål och grillen är försedd med två hjul för smidig förflyttning. Köp till grillöverdrag M för att skydda din grill när den inte används.

Grillar – Rusta

Grillar – Rusta

På Rusta hittar du kolgrillar, gasolgrillar, bordsgrillar, elgrillar och modulkök som du kan bygga ihop till ditt eget utekök. Välj den grill som pass…

Kolgrill Experience – Trädgård – Rusta.com

Denna kolgrill har en rymlig grillgalleryta som lämpar sig för cirka 2–4 personer. Du kan enkelt grilla familjens eller gästernas måltid. Grillen har en smidig design där du öppnar luckan åt sidan för att komma åt din grillning bättre. Grillen har en avtagbar askuppsamlare för enkel och smidig rengöring. Köp till grillöverdrag S/M eller Round för att skydda din grill när den inte används.

Kolgrill Memphis Supreme – Trädgård – Rusta.com

Den här grillen är perfekt för dig som gillar att bjuda nära och kära på stora grillmiddagar! Den här grillen har precis allt som en kolgrill ska ha. Grillen har en stor grillgalleryta med två olika temperaturzoner som gör att du enkelt kan grilla ditt kött och dina grönsaker samtidigt. Gallret är i kraftigt gjutjärn vilket ger en bättre värmefördelning samt härliga grillränder till din mat! Den här grillen har ett Gastronomy system galler vilket innebär att det finns flera olika insatser som kan ersätta det runda gallret i mitten. Grillen har två kolfat med varsin individuell vev så att du enkelt kan reglera värmen. Grillen har två luckor som du enkelt öppnar för att fylla på med kol för direkt eller indirekt grillning. Grillen kommer med praktiska avställningsytor med underskåp för förvaring. Sidoborden har även krokar så att du smidigt kan hänga upp dina grillverktyg. Sist men inte minst har denna grill även skorsten för röksmak, kapsylöppnare, ventiler, termometer samt kraftiga hjul för enkel förflyttning! Köp till grillöverdrag L för att skydda din grill när den inte används.

Kolgrill Easy – Trädgård – Rusta.com

Denna kolgrill är perfekt för dig som har begränsat med yta men ändå vill ha en traditionell grillupplevelse. För sin kompakta storlek har denna grill en rymlig grillgalleryta som lämpar sig för cirka 2–3 personer. Köp till grillöverdrag S för att skydda din grill när den inte används.

Gasol- och kolgrill Combi – Trädgård – Rusta.com

Gasol- och kolgrill Combi – Trädgård – Rusta.com

Kan du inte bestämma dig mellan en kolgrill och gasolgrill? Ingen fara, med denna grill får du det bästa av två världar! Både gasoldelen och koldelen har kraftiga gjutjärnsgaller som håller värmen bättre och ger härliga grillränder till din mat. Med en utdragbar fettbricka till gasolgrillen och ett utdragbart askfat för kolgrillen är denna combigrill enkel att rengöra. Du kan använda båda grillarna samtidigt, optimalt för grillfesten! Grillen har 3+1 brännare som enkelt tänds med automatisk tändning. Grillen har även en sidobrännare som låter dig komplettera grillningen med en kastrull eller stekpanna – koka potatis samtidigt som du grillar köttet! Grillen har praktiska avställningsytor och en kapsylöppnare. Med sin inbyggda termometer har du stenkoll på tillagningen för bästa grillresultat. Köp till grillöverdrag L för att skydda din grill när den inte används.

Välj rätt grill – Rusta

Rusta – Välj rätt grill

Äntligen är grillsäsongen här! Har du svårt att välja mellan kolgrill, gasolgrill och elgrill? Vi guidar dig genom vårt stora utbud av grillar!

Keywords: kolgrill rusta, rusta kolgrill, kolgrill rusta test, kolgrillar rusta, grill rusta kol, rusta kolgrill pampas